Op 1 maart worden de puristen van het Trefoil

  • Voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 1970, zijn Adidas NMD R1 Heren een icoon geworden. Deze versie is een samenwerking met de in Londen gevestigde kunstenaar Hattie Stewart. Het leren bovenwerk pronkt met speelse cartoonafbeeldingen van Hattie en een geborduurd hiellipje. De klassieke rubberen neus sluit alles af.

    Toen de Adidas Nite Jogger Heren in 2015 uitkwam, waren sneakerheads en hardloopliefhebbers even enthousiast over het lage silhouet. Met popcultuur die de vroege kleurstellingen omarmt en de schoen helpt om "Sneaker van het Jaar" te winnen in 2015, eerde Adidas de sneaker jaar na jaar met een enigszins gewijzigde versie, tot nu, wanneer we eindelijk de nieuwe en volledig bijgewerkte ULTRABOOST 19 zien. high-performance hardloopschoen met zijn zeer adaptieve naadloze Primeknit 360-bovenwerk, gemaakt van 17 verschillende delen, gedeconstrueerd en herbouwd, de adidas UltraBOOST 19 beschikt over BOOST-demping voor eindeloze energie waar we van houden. Een 3D-hiel en een Tuned Torsion Spring laten je verbluft achter, je afvragend hoe adidas de OG's kon overtreffen.

    De legendarische Adidas Swift Run Heren verschenen voor het eerst in 1970 en zijn nooit meer weggegaan. Deze suède versie pronkt met pastelkleuren geïnspireerd op Valentijnsdag. De iconische shell-teen is van fluweel voor een zachte look. Vetveters knikken naar hiphop-mode-uitspraken van de jaren '80.

    https://www.schoenenprofile.com/