En afgezien van de esthetiek van de schoen

  • Vóór deze reis was ik me niet Nike Air Max 1 Heren Nederland van deze details achter het ontwerpproces, "zegt Yuta Takuman, winnaar van de Tokyo-stemming en de ontwerper van de Air Max 1 Tokyo Maze." Maar nu weet ik meer over de achter-de- scènes verhaal van wat er nodig is om slechts één schoen te maken, en het geeft me een nieuw perspectief. Er zijn zoveel verschillende dingen waar je aan moet denken.

    Lance Mountain heeft een Nike Air Max 90 Heren Nederland van vier decennia gemaakt met het schrijven van zijn eigen regels. De in Pasadena geboren skater bracht pool rijden naar een nieuw technisch niveau in de jaren 80 en hij levert zijn gepatenteerde stijl over meerdere generaties. Als een volleerd kunstenaar, vordert Mountain nog steeds zijn creatieve impuls, als creatief directeur en fotograaf (en natuurlijk deelnemende skater) voor een roadtrip door het Amerikaanse zuidwesten met het Nike SB-team dat Oski Rozenburg, Hjalte Halberg en meer omvatte. Hij schreef zelfs zijn eigen bijschriften van de foto's van de reis, die je hieronder kunt lezen.

    We spraken uitvoerig over hoe Nike Air Max 95 Heren Nederland frietjes en fonteindranken koopt in fastfoodrestaurants, omdat die items als essentiële onderdelen van de maaltijd worden gezien, "zegt Dave Schechter, vice-president Nike Max Air-schoenen en een voormalig lid van het Monarch merchandising-team." besefte dat we onze versie van een soort friet-en-frisdranktype nodig hadden om als de hele dag, dagelijkse schoen in onze lijn te fungeren.

    https://www.bestsnkr.com/