Ze zijn voorzien van een dekbed geïnspireerd

  • Ontsluierd als onderdeel van de langverwachte Nike Slide Dames Nederland collectie van Swoosh voor lente / zomer 2018, is de Nike Air More Money Black White net zo uniek als mogelijk. Een hybride sneaker met het bovenwerk van Air Money en de klassieke Air More Uptempo buitenzool, het silhouet is geschilderd in een onopvallend kleurenpalet van zwart en wit.

    De gloednieuwe geweven Nike React Presto Dames Nederland, momenteel verkrijgbaar in zwart, rood of blauw, springen in het oog en zijn perfect voor die midden- of topdrager die op dit (of haar) voetje in het voorjaar en de zomer iets anders wil. Ze zijn geprijsd voor £ 85 en zijn een beetje duurder dan de basiscollectie van Nike Blazer-trainers die te koop zijn voor £ 70 op Mainline Menswear, maar voor het extra geld krijg je een goed uitziend paar blazers die opvalt wanneer ze met je jeans of chino's dit seizoen.

    Het is 45 jaar geleden dat de Nike Air Force 1 Low Dames Nederland werd vrijgegeven aan de wereld. De stijl heeft veel een scène gezegend, waaronder sport, film en de muziekindustrie. De Cortez is ook verschenen in verschillende iteraties, met name in nylon en leer, terwijl kleuren werden overgenomen die waren geïnspireerd op seizoenen, trends en beroemdheden.

    https://www.styleschoen.com/