waaronder een aankomend project met

  • De legendarische Adidas YUNG-1 Heren raakte eerst de scène in 1970 en nooit meer weggegaan. Deze suede versie pronkt met pastel kleuren geïnspireerd op Valentijnsdag. De iconische shell teen komt in fluweel voor een zachte look. Fat veters knipoog naar hip hop mode verklaringen van de ' '80.

    Ingebouwd in de tussenzool van de schoen is Adidas POD-S3.1 Heren, dat helpt zorgen voor een soepele overgang van hiel tot teen bij het uitvoeren, en aan de achterzijde vindt u de bijgewerkte hielkap vinden. Dit is niet langer een vol stuk plastic, maar in plaats daarvan een met kunststof omwikkeld draadframe, dat uw hielruimte laat uitzetten bij het landen in de gaten waar plastic voorheen zijn beweging beperkte. Het idee is om comfort toe te voegen terwijl het toch stabiliteit rond de hiel biedt.

    De Adidas NMD R1 Heren is gebouwd op het ethos dat minder meer is. Simplistisch gestyled, bestaat het ontwerp uit een ultra schoon wit lederen bovenwerk, geperforeerde Three Stripes-hits en ingeslagen zijkantmarkering. Eenvoudig adidas-logo op de zijpanelen en in reliëf aangebrachte "Powerphase" -bekendheid, die het oorspronkelijke uiterlijk perfectioneert.

    https://www.unsnkr.com/