Želite dovesti Arsenal natrag u Ligu prvaka

  • vPočet će drugi krug polufinala Europske unije. Arsenal je krenuo s Atletico Madridom. Zbog nedostatka nade u ligi, UEFA Lige prvaka je jedina šansa da se Nogometni Dres Arsenal kvalificira za Ligu prvaka. Prije utakmice, Wenger je intervjuiran. Također je važno naglasiti da je dobivanje kvalifikacije Lige prvaka vrlo važno za momčad. Također se nadam da će Arsenal stajati na ovom zadnjem mjestu.

    Wenger je rekao: " Nadam se da ću dobro obaviti svoj posao. Vjerujem da ako je osoba na njegovom položaju, Trebali biste raditi najbolje. Posvećena svima lojalnosti i energiji. Želim se usredotočiti na rad Arsenala, Do posljednjeg dana. Kad završim posao na Arsenalu, Razmislit ću o tome kamo ću ići dalje. Ali sad želim završiti svoju ljubavnu priču s Arsenalom. "

    Arsenal i Atletico su u prvom krugu izvukli 1-1, Atletico je zabio golove. To znači da Arsenal mora biti aktivniji u dalekoj igri. Wenger je rekao: " Naše potrebe su vrlo jasne. Arsenal zna da trebamo postići. Moramo ostati pozitivni. Jedino što Dres Arsenal ne zna jest hoće li Atletico učiniti isto. Ili koriste suprotan način, Budite oprezniji i pogodili naš protunapad, Ovo je također ono što Arsenal treba riješiti u igri. "