Nepobjediva aura Guardiola razbijena je

  • Sada je Manchester City odvojen od mitskih čuda. Vratite se u svijet. Nogometni Dres Liverpool i Manchester United dopustili su im da izlože svoje nedostatke. Ako možete pronaći mrtve točke Manchester Cityja i nastaviti napadati, Onda će biti poput drugih timova. Pojavio je teške gubitke.

    Ove sezone Manchester City je osvojio neograničeno poštovanje u engleskoj Premier ligi. Rijetko moraju sudjelovati u obrani. Budući da ostale ekipe ne predstavljaju preveliku prijetnju za njih. Čak i obrambeni prvak Chelsea, Kad su bili na stadionu Etihad, Nije ni dobio priliku pucati na cilj.

    Sjetite se međunarodnih dana natjecanja Manchester City je počeo ulaziti u opasnu situaciju. No, od prve lige nakon povratka međunarodnog dana natjecanja, Manchester City Dres i dalje se oslanjaju na prednost posjeda poraziti Everton 3-1. Međutim, ova je igra učinila Liverpoolu puno učenja. U igri Lige prvaka shvatili su da ne mogu dopustiti da Manchester City kontrolira loptu slobodno. Liverpooli igrači nisu dopustili da Manchester City koristi svoju kreativnost. Liverpool je konačno osvojio igru.