Chelsea sa nemôže naučiť Juventus

  • Chelsea ne može naučiti Juventus Ovaj tjedan igra Ligu prvaka Chelsea će posjetiti Nou Campo protiv Barcelone. U prethodnom natjecanju Lige prvaka, Conteov stari klub Juventus preokrenuo je Spursa, Mnogi obožavatelji Nogometni Dres Chelsea također očekuju da će Conte ponoviti magiju Juventusa. Međutim, rekao je Conte. Zbog jaza u igračevom iskustvu, Chelsea je teško učiniti poput Juve.

    Conti je rekao kako su se Juve i Chelsea suprotstavili: " Ne zaboravite da govorite o timu s puno iskustva. Nemamo takvo iskustvo. To će potrajati nekoliko godina. Protiv Tottenhamove igre, Juve je pokazao izvrsnu fleksibilnost. Bile su vrlo pasivne, Ali ubio Tottenhama u pravom trenutku. "

    "Ali ja to ponavljam, Juve ima mnogo iskusnih igrača. Osvojio je Ligu prvaka ili igrao u finalu Lige prvaka. Iskustvo je uvijek važno, Ovaj Chelsea Dres nema takvo iskustvo. Zato što smo izgubili puno iskusnih starih igrača. Chelsea mora biti poput tima Napori su spremni. " Chelsea Conti je nastavio: "Moramo biti spremni suočiti se s teškoćama. Zbog ove vrste momčadi protiv Barcelone, Jedan od najboljih momčadi na svijetu, Morate biti spremni za borbu teško. Igra sigurno neće biti lagana. "